Nu är vi på gång igen!

Vi har bytt namn till Klädbytarna i Skellefteå eftersom vi inte längre får vara kvar på Travet, men vi är samma glada gäng som i höst kommer att arrangera klädbytardagen i nya lokaler, nämligen på Folkparken. 🙂

Datum för höstens klädbytardag blir 22/9 2018. Inlämning på fredag den 21/9 mellan kl 17.30-18.30 för er som fått ett inlämningsnummer. Försäljning på lördag kl. 11-15. Ingång mot innergården. Medtag kontanter och egen kasse. Endast kontant betalning! Det kommer att bli trångt, så om ni har möjlighet att lämna ”barnvagnsbarn” hemma eller med barnvakt utanför så vore det bra.

Anmälan görs via ett webbformulär som snart kommer att läggas ut här. Det öppnar lördagen den 25/8 kl 9.00. OBS! Inga anmälningar tas emot före detta datum eller på annat sätt. Det kommer att ta några dagar innan du får ditt inlämningsnummer på mail eftersom vi arbetar med detta helt ideellt.

Barnkläder, barnskor, sportartiklar, leksaker och mammakläder får man lämna in, inga barnvagnar eller cyklar! Självklart ska dessa kläder och saker vara hela och rena!

Välkomna! MVH/Klädbytargänget