Inlämning 17.30

Till försäljning får lämnas in: barnkläder, mammakläder, barnskor av alla sorter, leksaker, babyartiklar, serietidningar, barnböcker och barnsportprylar.

Vi tar INTE emot cyklar, cykelkärror, barnvagnar eller bilbarnstolar.  Vi tar inte heller emot barnrumsinredning som t.ex. möbler, mattor, lampor, tavlor o.d.

Vi förbehåller oss rätten att ej sälja smutsiga eller trasiga kläder, ej heller ”tant- eller gubbkläder”.

Vi försöker ordna möjlighet för dem som lämnat in saker att skänka överblivet till välgörande ändamål.

VI ANSVARAR EJ FÖR INLÄMNADE SAKER!!!

Inlämningsavgiften är för närvarande 5 procent av din försäljningssumma om du skänker det som ej blivit sålt och 10 procent av din försäljningssumma om vi måste sortera dina ej sålda saker så du kan hämta igen dem på lördag kväll. Dock är avgiften alltid minst 100 kr!

Inlämningen av det du vill sälja sker på fredagskvällen före klädbytardagen kl. 17.30 Det är viktigt att hålla tiden.

När du kommer till oss för inlämning så har vi varit där sedan 14-tiden och ställt ut bord med mera och gjort lokalen i ordning. När du anmält att du är på plats får du lägga ut dina saker, men vi som jobbar kommer att hjälpa dig för att inlämningen ska gå fort och smidigt.

Vi ”klädbytare” har röda tröjor på oss som det står ”JOBBAR HÄR” på.

Det finns uppmärkta bord, lådor med mera för alla storlekar, vinterkläder, vår- och höstjackor, babyartiklar, leksaker, böcker, sportprylar, skor med mera. Fråga gärna om ni undrar över något eller inte hittar!