Ta med egna kassar! Endast kontant betalning!

Öppet 11-15

På klädbytardagens morgon brukar kön ringla sig låååång! Tappra kunder med kaffetermos och fika väntar tålmodigt att startskottet ska gå klockan 11. Försäljningen pågår till klockan 15.

Lite Ullaredskänsla faktiskt… Vi har nu laddat kassaapparaterna, städat till i lokalen och ser förväntansfullt fram emot några hektiska timmar. De medtagna IKEA-kassarna och COOP-påsarna fylls snabbt med FYND. Glada barn stormar leksaksborden och gossedjurshögarna krymper snabbt i jakt på någonting nytt till leksakslådan. Det piper, tutar och bräker när leksakerna testas av ivriga barn medan mammorna, papporna och mor- och farföräldrarna istället gräver djupt i klädhögarna och bland vinteroverallerna efter lite mera nyttiga och användbara ting.

Västerbottens kaninhoppare kommer mest troligt att ha försäljning av fika mm (utomhus eller i logen) så att ni kan vila benen lite innan ni fyndar vidare.

I alla fall så brukar stämningen vara god trots trängsel och köande till kassorna. Och med kassarna fyllda med kläder och skor för en ringa penning så brukar de flesta se glada ut och många tackar oss för att vi orkar fixa dessa klädbytardagar.